Rainbow cup puha

Egy korábbi bejegyzésben már írtam az olasz Rainbow cupról; most pedig van egy jó hírem azoknak, akiknek tetszett ez a forma, viszont a menstruációjukat megkeserítik az erős görcsök: megérkezett a Rainbow cup puhábbik verziója.

Két színben kapható: zöldben és kékben (ezek kemény verzióban is kaphatók), a méretek ugyanazok, de azért mellékelek egy mérettáblázatot. Ára is ugyanaz, illetve ezt is az Emilláról tudod megrendelni, amihez egy helyes Vagbag is jár.

  S L
kapacitás 20 ml 30 ml
szár hossza 28 mm 22 mm
kehelytest hossza 48 mm 54 mm
átmérő 41 mm 47 mm

 

 (felül: kicsi puha; alul: nagy puha)

Mind a két méret nagyon puha, ezért görcsölősöknek tökéletes megoldást jelenthet.  A kisméret mindhárom méhszájmagassághoz, a nagyméret magas és közepes méhszájhoz jó. Puhasága miatt lehet, hogy erősebb hüvelyizomzat esetén nehezebben fog kinyílni, illetve komolyabb sporthoz sem annyira ajánlott, de nekem nem jelentett gondot sem a felhelyezés, sem a levétel. A vákuum erősen tartotta magát. Ami esetleg kellemetlenséget okozhat a    z az, hogy a kisméret szára nagyon nyúlik, de nagy jelentősége nincs.

 (felül: kicsi puha; alul: középkemény kicsi)

 (felül: kicsi puha; alul: középkemény kicsi)

Ami plusz adalék lehet: amikor kipróbáltam, nagyon beteg voltam, és ilyenkor nem esik jól egy átlag keménységű kelyhet viselni, viszont ez a kis puhaság nem jelentett problémát.

 (felül: nagy puha; alul: nagy középkemény)

Továbbra is az egyik legolcsóbb kehely a piacon, ezért ha az anyagi oldal számít leginkább, akkor érdemes elgondolkodni a kétfajta Rainbow cupon (természetesen csak akkor, ha a paramétereidnek megfelel).

Reklámok