Puppee – made in Hungary

A Puppee szerelem volt második látásra. A legklasszabb a márkában, hogy egy magyar édesanya saját kezű, minőségi alkotásai. Oláh Fruzsival a Facebookon lehet felvenni a kapcsolatot, szinte azonnal vàlaszol, mindig nagyon készséges és jófej.


Mi kb. 2 hónapja ismerkedtünk meg komolyabban a branddel, illetve hazudok, a branddel nem, csak a pelusokkal -merthogy Fruzsi egyéb kiegészítőket, nyálkendőket, pelusalátéteket, masnikat is gyárt. Mint ahogy fentebb írtam, csak második látásra lett szerelem, mert valahogy nem éreztem őket olyan ‘kompaktnak’, letisztultnak, mint a gyártósorról származó, nagy márkákat, amikhez eddig szokott a szemem. Ám a kézműves munka komoly minőséget takar: a 15 hónapos lánykámnak nem sikerült kifogni ezen a klassz pelenkán – pedig van, hogy 3-4 óra is eltelik két csere közt. A betét és a külső is gyorsan szárad, ami sokunknál fontos szempont.

Nagyon könnyű összerakni is, a betétekben nagyon szépen vannak elrejtve a patentok, amelyekkel a külsőhöz lehet rögzíteni két ponton. S, M és L méretben kaphatóak, mindegyik tépőzáras és patentos kivitelben is. A mintáknak pedig csak a fantáziánk szab határt, egyszerűen annyiféle-fajta van, hogy a gyűjtőszendvedéllyel bíró anyukáknak komoly kihívást fog jelenteni.

A Puppee pelusok egyetlen negatívuma az ára. Egy teljesen új külső+betét+félbetét booster (legutóbbi ajánlott fiúk, illetve 1 évesnél nagyobbak esetében) kombináció 9000 Ft, ami a felsőkategóriás pelusklasszisok árával vetekszik.
Természetesen itt is elég kevesebb külsőre több betétet beszerezni, vagy 4 rétegű betétet 5 rétegű helyett, esetleg csak a csinos külsőket, amiket a saját egyéb betéteinkkel bélelünk ki, illetve használtan, olcsóbban.

Frenchmama

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.