Elanee Phase 1 hüvelysúly

Többen jelezték, hogy érdekelnék hüvelysúlyokról és hasonló eszközökről készült bejegyzések. Azt előre leszögezem, hogy csak egy nagyon rövid áttekintést adok és elsősorban magukról a termékekről fogok írni, ezért nem pótolja a komolyabb tájékozódást és a nőgyógyásszal való konzultációt!
Szóval a hüvelysúlyok hosszú múltra tekintenek vissza; jelenlegi formáját Arnold Kegelnek köszönhetjük, de a kristályból készült Jóni-tojásokat már ötezer évvel ezelőtt a Kínai Császárságban is használtak. Elsősorban gátizomerősítésre szolgál, de megoldást jelenthet a stresszinkontinenciára is; illetve javíthat a szexuális élet minőségén. Vásárlás és használat előtt Dr. Oláh Orsolya bejegyzését ajánlom elolvasni! Ez egy rövid összefoglaló a használatáról, előnyökről, hátrányokról, stb.

Elsőként az Elanee gátizomerősítő súlyok „Phase 1” típusát hoztam. Már régóta szemezgettem vele: nekem ugyan nincsenek problémáim, de egyrészt nagyon fontosnak tartom a megelőzést, másrészt a kíváncsiság vezérelt. Olyan dolgokról, mint gátizom, annak a szerepe, erősítése, esetleges problémái sosem beszéltünk az iskolában, pedig a felvilágosító órákba igenis bele kellett volna férnie. Ahogy az ilyen eszközöknek és az intimtornának bemutatása sem ártott volna. Mindegy.
Szóval az Elanee. Én a német Amazonról    szereztem be. Ami nagyon tetszett benne, az az, hogy színes. Elsősorban azért, mert szeretem a színeket, másodsorban pedig segít a súlyok megkülönböztetésében.

A legkönnyebb, a sárga 20 gramm, a kék 28 gramm, a zöld 52 gramm és a lila 71 gramm. Azért fontosak a különböző súlyok, mert a hüvelyizomzat állapotától függően más-más nehézségre van szükség. Azzal a súllyal kell kezdeni, amit legalább egy percig benn tudunk tartani, a cél pedig, hogy 10-15 percet bírjunk. Aki a 20 grammos súlyt sem tudja megtartani álló helyzetben, annak azt javasolják, ülő vagy fekvő helyzetben kezdje a gyakorlatozást.
A súlyok akkorák, mint egy közepes méretű tampon, és polipropilénből készültek. Használat után szappannal át kell mosni; fertőtlenítő folyadékban is tisztítható. Vízbázisú síkosítót érdemes használni a felhelyezéshez.

A háromnyelvű (német, angol, francia) használati útmutatóban különböző gyakorlatokat is bemutatnak képekkel illusztrálva, ezekre mindenképpen érdemes vetni egy pillantást.
Szóval, ha valaki szeretné kipróbálni a hüvelysúlyokat, ez egy jó választás lehet, mert viszonylag jó árban van, könnyen beszerezhető és használata is egyszerű.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.