Gogirl pisitölcsér

Ha nő vagy, biztos kerültél már kellemetlen helyzetbe csak azért, mert pisilned kellett. Kezdhetjük a sort borzalmas vonatvécékkel vagy az aluljárók mosdóival, de a nagy bevásárlóközpontokban sem mindig jobb a helyzet. De kirándulás közben, az erdő kellős közepén egy bokor mögött guggolva pisilni sem a legkényelmesebb.
Az olyan kellemetlenségeken túl, hogy guggolni kell, a fertőzésre hajlamos nők számára egy nyilvános mosdó maga lehet a pokol. Persze ezt a pisitölcsér önmagában orvosolni nem fogja, hiszen a kilincs és a vécélehúzó is legalább annyira „tiszta” mint a vécédeszka; de azért segíthet.
Fontos tudni, hogy a pisitölcsérnek is van eldobható, papírból készült verziója, de az oldal céljához mérten mi a tartós verziókat mutatjuk be.

Szóval nagyon megörültem, amikor tudomást szereztem a pisitölcsér létezéről. Elsőre a szilikonból készült GoGirlt választottam. A gyártó állítása szerint orvosi szilikonból készült, de erre vonatkozólag nem találtam pontosabb információt. Ha valaki ügyesebb nálam, kérem, ossza meg velem. Mindenesetre ennél a terméknél nem olyan fontos, hogy orvosi szilikon legyen, de nyilván előny lenne.

Akárcsak az intimkelyhet, ezt is ki lehet forralni, mikrózni és fertőtlenítő folyadékban áztatni, kinek mi a szimpatikusabb. Használat után elég kiöblíteni egy palack vízzel és egy kendővel áttörölni, majd egy vízhatlan tasakba eltenni. Én erre egy emillás betéttartó táskát használok.

Használata igényel némi gyakorlást, de könnyen tanulható, és akár kislányok is használhatják. Tapasztalatom szerint ezzel a darabbal kifejezetten a vécé föle kell állni, hogy semmiképpen ne történjen baleset, de aki szerint ez nem kényelmes, lehet venni hozzá hosszabbító csövet.
Azért választottam a szilikonból készült változatot, mert szimpatikus volt, hogy szükség esetén összehajtható, és mivel elég gyakran cipelek magammal nehéz dolgokat, nem törhet el a súly alatt. A hátránya viszont, hogy pisilés közben nem lehet erősebben megmarkolni, mert változik az alakja.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.