Mermaid

Ahogy az előző, lamazunás bejegyzésemben ígértem, mára egy újabb kifejezetten puha kelyhet hoztam bemutatni. Ismétlésként: a puha kelyhek főként olyan nőknek ajánlottak, akik nagyon görcsölősök, esetleg húgyúti fertőzésre hajlamosak. De természetesen másnak is jók lehetnek, de az erős hüvelyizomzat összeroppanthatja.
Szóval a Mermaid cupot Malajziában tervezték, Kínában készítik japán orvosi szilikonból. Szóval egy igazi távol-keleti egzotikum. Csak innen rendelhető jelenleg.

Itt a szokásos mérettáblázat:

1-es méret 2-es méret
Kapacitás 16 ml 20 ml
Átmérő 42 mm 46 mm
Teljes hossz 76 mm 80 mm
szár hossza 24 mm 24 mm

Ahogy a képen is látszik, a kehelytest szépen mintázott. Funkciója nincs, de jót tesz a szemnek. Léglyukai nagyok, különösen szépen eldolgozottak, ezért könnyű őket tisztítani. A szára nem túl nyúlós és könnyű a bogyókban megkapaszkodni. És ahhoz képest, mennyire puha, elég könnyen nyílik.

Méretei miatt inkább közepes és magas méhszájjal rendelkező nőknek ajánlom; akiknek alacsonyabban van, inkább a Lamazunát ajánlom, amiről az előző bejegyzésben olvashatsz.
A kehely minden esetben egy szivárvány színű táskában érkezik, semmi felesleges műanyag (kivéve persze a borítékot, amit elkerülni nem lehet). A postaköltség miatt talán érdemesebb közösen rendelni.

Maraffai Szilvia

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.