Lily cup original

Ma egy másik kedvenc kelyhemről írok, a Lily Cup Originalról.

(Kép forrása a Lily cup Facebook oldala)

A képen kétfajta kelyhet láthattok, a két szélső az Original két mérete, a középső pedig a Compact. Az utóbbit még nem volt alkalmam kipróbálni. Magyarországon egyik sem kapható, de az Intimina oldaláról rendelhetők és szállítanak Magyarországra. Mindig van valamilyen kuponakciójuk, amit érdemes kihasználni. Illetve ők nemcsak kelyhek, hanem különböző szexuális segédeszközök és ehhez kapcsolódó dolgok értékesítésével is foglalkoznak.
Mint az alábbi táblázaton láthatjátok, ezt a kelyhet kifejezetten magas méhszájú nőknek tervezték. Szintén két méretben kapható: a világos rózsaszín az A, a sötétrózsaszín a B.

Lily A Lily B
Hossz 78 mm 78 mm
Átmérő 40 mm 43,5 mm
Kapacitás 28 ml 32 ml

Nagyon puha, kellemes anyagú kehely, amit elég könnyű kiszedni, nem véletlenül került a kedvenceim közé. Maga a test nagyon puha – az A kicsit puhább a B-nél – de a pereme a kialakítása miatt inkább középkemény. A kisebbik szára is közepesen rugalmas: nem merev, de nincs is olyan érzésem, miközben húzom, hogy soha a büdös életben nem fog kijönni. Az Enna ilyen: húzom, húzom, húzom és még mindig húzom, de még sehol semmi; de róla majd máskor. A nagyobbiké viszont merev hozzá képest, ami esetleg megnehezíti a kivételt; de ehhez tényleg baromi magasra fel kell másznia.

Jó szívvel ajánlom kipróbálásra, de csak akkor, ha magas méhszája van az ember lányának, másképp valószínűleg nem fog vagy nem fog jól működni. Úgyhogy csak akkor ruházzatok be rá, ha teljesen megbizonyosodtatok abban, hogy nektek való.

Teljesen meg vagyok elégedve vele. A gyártó a benyomó hajtást javasolja hozzá, amivel nekem tökéletesen működött és minden probléma nélkül kinyílt. Nem vándorolt fel annyira, mint más kelyhek szoktak, viszont ez nem jelenti azt, hogy másnak sem fog.
Elárulok egy kis titkot: rászoktam a kehelynyomogatásra, ha ideges vagyok; tisztára olyan, mint egy stresszlabda. És ennek annyira kellemes anyaga van, hogy ha tehetem, érte nyúlok.
Tudom, hogy ez már beteges, de sebaj, itt még ez is elfér.
Maraffai Szilvi
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.